Tapasztalataim:

 

2014.májusában találkoztam újra Judittal a MAGNA-BALANCE feltalálójával, aki rekreációm alkalmával mesélt a mágnesesség élettani hatásairól.

A Hotelben masszírozásra mentem hozzá, amit már nagyon vártam. Egy nagyon jó és ügyes szakembert ismertem meg benne, és tudtam, hogy nem csak a testem fogja érezni
a hát- és talpmasszírozás jótékony hatását, de a lelkem is felfrissül, mert nagyon sok dolgot tanultam már Tőle. Egyre jobban figyelek az egészségemre, a testem jelzéseire, Ő nagyon figyelt rám és sokat segített nekem tanácsaival, tapasztalataival.

Történt ekkor májusban, hogy immunrendszerem nagyon le volt gyengülve, és reggeli után egy hatalmas herpesz keltett a számon viszkető érzést.

Kértem a segítségét, hogy van-e erre valami csodaszere. Láttam a kezében valamit tisztítgat, törölget, még akkor nem ismertem a mágnest védőburkolatban. Mondta Judit, hogy tegyem nyugodtan közvetlenül a számra, ahol érzem, hogy herpeszem lesz. Közben végezte a hátam masszírozását. A masszírozás és magnetizálás befejeztével észrevettem, hogy egyáltalán nem érzem a viszketést, és a tükörbe nézve csak éppen hogy kijött a herpesz, ami következő nap egy újabb néhány perces mágneses alkalmazás után nyomtalanul eltűnt. Nagyon megörültem, mert korábban napokig hiába kentem ilyen-olyan krémekkel. Ekkor beszélgettünk erről részletesebben.

Eléggé sokszor stresszesnek éreztem magam, amitől a hátam izmai teljesen becsomósodtak, a jobb lapockám alatt többször éleses szúró, nagyon kellemetlen érzésem volt. Gondoltam, hogy rosszat biztosan nem teszek, ha erre is kipróbálom a MAGNA-BALANCE-t. Kölcsön is kaptam egy éjszakára a mágnest, és reggelre sokkal jobb lett a közérzetem, szinte alig éreztem a lapockám alatti területet. Belevágtam, hogy megvegyem, és a mindennapokban nagyon sokat segít nekem. A vízfogyasztásom is megnöveltem, és egyre több jótékony hatását érzem a magnetizálásnak. Nagyon hálás vagyok Juditnak, hogy megismertetett ezzel a hatékony eszközzel, amit kis mérete miatt bárhová magammal vihetek. Nap, mint nap a táskámban hordom, valamint a nyaralásomra is magammal vittem. Tapasztalatom szerint a testem bármelyik részén megfeszült, fáradt, terhelt izmaimat ellazítja, ha fájdalmaim vannak, határozottan jobb lesz a közérzetem, ha használom az eszközt.  Volt már, hogy kollégáimnál ízületi fájdalmakra használtuk. A MAGNA-BALANCE használat után, sokkal jobban érezték magukat, könnyebben mozogtak az ízületeik, jobb lett az ő közérzetük is. Az izomlazító hatása miatt, nekem rendszeresen segít a menstruációs görcseim oldásánál.

   Mivel már 17 éve irodai ülő munkát végzek, 5 éve gerincsérvet diagnosztizáltak. Iszonyatos erős fájdalmaim voltak, de a műtétet nem engedtem. Mindent megtettem, hogy elkerüljem, és szerencsére sikerült. Jógázni kezdtem, ami nagyon sokat segített, de elkerülhetetlen, hogy olykor nehezebbet emeljek, vagy cipekedjek. Ilyenkor sajnos jelez a gerincem. Már nem kell mást tennem, csak a kisegítő pántokkal kényelmesen a derekamra erősíthetem a mágnest……..

………..  Engem a személyes és ismerőseim tapasztalatai győztek meg arról, hogy szükségem van a MAGNA-BALANCE-ra. Körülbelül 5 hónapja használom a mágnest, és a korábban az ülő munka miatti kényszeres tartáskor jelentkező, a vállaimba és a hátamba sugárzó égő, feszülő érzés nem kerül elő.

Köszönöm szépen Judit!

Tisztelettel: Ibolya Nagykőrösről

Nagykőrös, 2014. 09.02.