Jó közérzetünket és egészségünket nagyon sok tényező befolyásolja, amihez nap, mint nap alkalmazkodnunk kell.
Szinte közhelyként hangzik, hogy tessék egészségesen, stresszmentesen élni!
Úgy vélem elsősorban szervezetünket kell felkészíteni arra, hogy a mindennapok kihívásaihoz alkalmazkodni tudjon.
 
.
 
 
 
 

A mágneses tér hatásairól már gyerekkorunkban is tanultunk fizika órán, mégis a köztudatban az alternatív közérzet javító lehetőségek között egy kicsit háttérbe szorult, holott mindez alkalmazható lehetne mindennapi életünk során közérzetünk javítása, egészségünk megőrzése céljából is.

Kórházi egészségfejlesztőként szinte naponta találkoztam olyan páciensekkel, akik fáradékonyak, szinte állandósult alvásproblémáik vannak, melynek köszönhetően sem munkahelyükön nem tudnak megfelelően teljesíteni, sem magán életükben nem veszik észre a mindennapok apró örömeit. Jómagamnak is egy-egy „hajtósabb” időszakban szembesülnöm kellett ezekkel a problémákkal. Miután a mágneses biostimuláció alapvetően a keringésre is igen pozitív hatást gyakorolhat, ezért lehet jól alkalmazható ezeknek a tüneteknek az enyhítésére.

Miután a Magna-Balance® egy mobil könnyen alkalmazható közérzetjavító eszközt magam részéről jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki úgy véli, hogy mai rohanó élettempónk mellett szeretne olyan alternatív egészségmegőrző technikát alkalmazni, melynek hatása széleskörű, többek között segítheti a környezethez való alkalmazkodásunkat, a stressz-tűrő képességünk növekedését, támogathatja a szervezetünk önszabályzó képességét, de annak méregtelenítését is pozitívan befolyásolhatja. „