Saját fotó háttér nélkül(1)

Szeretettel köszöntelek!

Komódi Judit vagyok. 

Szeretett családommal, Gyulán élek.

1989-ben kezdtem el egyéni vállalkozásom. Kézi kötő, textiljáték és gyermekruha készítőként váltottam ki az Iparengedélyemet.

1991-ben hallottam, olvastam először a talpmasszázs jótékony hatásairól. Nagyon megérintett a sok érdekesség, amit megtudtam róla. Az első adandó alkalommal, elvégeztem egy emelt szintű Reflexológia tanfolyamot. Amint levizsgáztam, szinte azonnal el is kezdtem gyakorlatban is alkalmazni a megszerzett tudást.  Vállalkozásomat reflexológusként folytattam tovább. Közben egyre nyitottabb lettem a természetes, egészségmegőrző módszerek irányában, egyre erősebb lett bennem a tudásvágy. Sorra végeztem el a számomra érdekes, ehhez a  témához kapcsolódó tanfolyamokat.

A Reiki  egyszerűsége és hatékonysága fogott meg legjobban.  Elvégeztem a mester/tanári tanfolyamot és 1992. októberétől végzek reiki beavatásokat. 

Mondhatom, hogy szinte folyamatosan tanulok képzem magam.

A legjelentősebb tanfolyamok számomra a mágnesterápával és a különböző energetikai átalakításokat segítő, támogató módszerekkel kapcsolatosak.

Jelentős változást hozott az életembe az önismeret terén a  Vianna Stibal által létrehozott ThetaHealincsodálatos módszere. Ezzel az egyszerű meditációs technikával a segítségért hozzám forduló, útjukat kereső embertársaimnak is van lehetőségem utat mutatni. 

Saját életművem, a Magna Balance® első gondolata 2011-ben villant be a fejemben.  2012-ben kezdtem el dolgozni a Márkavédjegy és a Használati Mintaoltalom -, majd 2013-ban a Formatervezési Mintaoltalom kidolgozását, amiket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala befogadott és lajstromozott.

A Magna Balance Family® mágnesbetétes eszközcsalád, mint találmány, szabadalmi bejelentését Európai Szabadalmi Hivatalához (EPO) 2013. októberében nyújtottam be,  Európa országaira érvényes, elsőbbségi szabadalmi bejegyzéssel.

Jelenleg azon dolgozom, hogy a Magna Balance®  szlogenje megvalósuljon: Ott a helye minden családban!

Már sok családban ott van, sokan használják, sok megelégedett használói tapasztalattal.

Fő tevékenységeim mellett, az alkotás, a kreativitás egy nyugalomforrást hozott számomra. Sokféle technikával ékszereket, ajándék- és használati tárgyakat készítek. Fontos számomra az újrahasznosítás.

Relfelológia oklevél keretes  Reiki OklevélTheta oklevél